Treningssenter

Konkurransen i treningssenterbransjen er hard og blir stadig hardere. For å vinne kundenes oppmerksomhet og tillit må du kunne tilby noe utenom det vanlige. Du trenger å skille deg ut både på utstyr og kvalitet. HUR er den samarbeidspartneren som kan gi deg begge deler. De fleste leverandører av vektmagasinbasert treningsutstyr, leverer i dag utstyr av god kvalitet. Det at det er liten forskjell på det vektmagasinbaserte utstyret gjør at kunden ser og opplever liten forskjell mellom deg og konkurrenten din.

HUR er denne forskjellen!

Treningssenter 2

 

Hvilke kunder ønsker du?
HUR apparatene skiller seg ut på utseende, overlegen teknikk og brukervennligheten. Mange av de voksne kundene på treningssenteret ditt vil sette pris på at de enkelt kan justere motstand og gjøre øvelsene sine uten at andre kan følge med på deres motstand. HUR apparatene er helt stille uansett hvordan man gjennomfører øvelsene, noe som bidrar til ett godt miljø i ditt treningssenter. Har du HUR utstyr i ditt senter kan du tilby mer enn konkurrenten din. Dette merker du spesielt blant de kvalitetsbevisste og de voksne kundene dine.

Du kan tredoble inntjeningen din
Vanlig vis utgjør utgifter til utstyr under 20 % av driftbudsjettet på ett treningssenter. Den største utgiften på drift budsjettet er derimot utgifter til lønn og utgifter til lokaler. Fordi HUR apparatene ikke har de store vektmagasinene er de mindre plass krevende. Sammenlignet med noen av de vanligste vektmagasinbaserte apparatene kan du med HUR klare deg med halvparten av plassen. Hvis du velger HUR har du også fordelen av at mange av apparatene har en dobbel funksjon, du kan altså dekke inn to øvelser i samme apparat. Dette fører til at du faktisk kan tredoble inntjeningen din. Se alle våre HUR apparater.

 

HUR SmartTouch

 

Testing som ett verktøy i ditt treningssenter
Dokumentasjon som ett ledd i å bevare kundene dine og motivere nye kunder er god økonomi. Kundene kan mer om trening og egen helse enn noen gang tidligere. Ved å tilby testing kan du ganske enkelt dokumentere progresjonen til kunden din og lage en varig motivasjon og varig forandring. Du finner mer om testing og våre testprodukter ved å følge å trykke HER!