Service

Service1 service2 Service3

 

Produksjon og kvalitet
Produksjonsprosessen av HUR etterstreber 100% kvalitet. Det er nulltoleranse for feil og hvert produkt skal være i perfekt stand før det forlater fabrikken. Kvalitetssikringsprosedyrene er iht. ISO 9001 standard. HUR produserer kun etter ordre, hvilket innebærer at forbedringer av produktet kan implementeres raskt og eventuelle produksjonsfeil kan bli utbedret umiddelbart.

 

HUR Service & Support
Kvalitetsutstyr fra HUR har i utgangspunktet et lavt servicebehov. Det skal være enkelt å eie, drifte og bruke – hver dag året rundt. Ut over anbefalt periodisk vedlikehold som man selv bør utføre for at garantiene skal gjelde, anbefaler vi minst en årlig service av HUR sertifisert servicepersonell.

 

HUR tilbyr også serviceavtaler som gir fordeler som:

  • 1 til 2 årlige servicebesøk
  • 48 timers garanti ved øyeblikkelig driftsstans
  • Generell prioritet ved andre feil
  • Større forutsigbarhet på utstyrets tekniske status
  • Forhåndsvarsling av service evt. for bestilling av reservedeler

Ta kontakt på 22 60 41 52 eller send en mail til: jp»at»hur.no      

 

Kvalitet

ISO 9001:2000 Sertifisert Selskap
HUR drifter i henhold til TOM (Total Quality Management), med en målsetning om total kundetilfredshet. Hele produksjonsprosessen, i fra materialvalg til montering, service og kundeservice er ISO 9001:2000 sertifisert.

Fullbyrdelsesevnen av nevnte kvalitetsbetingelser er innarbeidet i alle prosesser i organisasjonen. Fundamentet for produksjon av konkurransedyktige og førsteklasses produkter er basert på moderne produksjonsteknologi og kompetente medarbeidere.

Innflytelse fra Luftfartsteknologi
De første HUR maskinene ble konstruert ved Luftfartsteknologisk fakultet ved Universitetet i Helsinki, Finland.

Maskinenes rammer er produsert av høykvalitets stålplater tilsvarende de som brukes innen bilindustrien. Platene er skåret med laserteknologi med en presisjon tilsvarende en hundredels tomme, og utforming og sveising av platene utføres av datastyrte roboter. Fordelen ved å benytte stålplater fremfor rør, er at vekten på våre produkter er vesentlig lavere enn andre, men samtidig er konstruksjonen ekstremt sterk.

Alle bevegelige deler i maskinen er basert på kulelagre, vaiere og kabler finnes ikke. De pneumatiske komponentene holder industrielt nivå og er godkjent av VDMA og ISO. Motstandssylinderne har gjennomgått tester med full bevegelse 10 millioner ganger uten tegn til slitasje. Materialene holder høy standard og tilsvarende blir benyttet innenfor tung industriell produksjon, skal tåle vanskelige forhold og ha lav slitasjegrad. I motsetning til dette er treningsmaskiner utsatt for langt mindre belastninger.

Trekk og puter er sydd med doble sømmer og behandlet for å motstå kjemikalier, svette og kosmetiske produkter.

HUR’s kvalitet og evne for detaljer ligger over de noen annen produsent av treningsmaskiner kan vise til. Du kan stole på våre produkter uavhengig av om du er i fitness eller rehabiliteringsbransjen, hotell og spa, driver bedriftstreningssenter, eller innen forskning.